Despre noi

Profesional PN este o companie în mişcare pe piața educațională românească care în ultimii ani a evoluat continuu şi a caştigat treptat încrederea clienţilor, a partenerilor, precum şi o reputaţie excelentă în rândul publicului.

business meeting in a modern office 2021 08 26 16 12 48 utc 1

Suntem alături de tine pentru a te ajuta să alegi și să urmezi cel mai bun curs de care ai nevoie în acest moment.  Suntem unul din centrele de formare pioniere in Transilvania cu o activitate de peste 15 ani.

De aceea iți oferim siguranțăcalitate și încredere că alegi să lucrezi cu cei mai pricepuți. Reușita ta este prioritatea noastră!

Misiune

Misiunea companiei noastre este să faciliteze accesul sibienilor şi nu numai la dezvoltarea personală şi profesională de cea mai înaltă calitatea şi să ofere servicii ireproşabile, în continuă dezvoltare.

Viziune

Vizunea noastră este să fim un pilon de sprijin al Romaniei în domeniul dezvoltării personale şi profesionale şi să contribuim la dezvoltarea ţării prin ridicarea nivelului educaţional al populaţiei. De asemenea, dorim să depasim mereu aşteptările celor mai exigenţi clienţi, a angajaţilor şi partenerilor, prin oferirea unor programe educaţionale de top care să fie accesibile unui numar cât mai mare de persoane.

Valori

Valorile după care ne ghidăm în activitatea noastră sunt: orientare către client, integritate, incredere, flexibilitate, asumarea responsabilitatii, loialitatea şi progresul continuu.

Centrul de Formare Profesional PN este deschis la dezvoltarea de parteneriate şi pe alte domenii de instruire, punându-şi la dispoziţie întreaga experienţă acumulată.