Centrul de formare profesională a adulților
 
PROFESIONAL PN 

~experți în educație~

  

987 cursuri organizate
53 profesori
12287 diplome eliberate
29635 ore de curs
16 ani de activitate

​CERTIFICARE ISO 9001:2015

Despre noi

Profesional PN este un centru de formare de renume în România care oferă cursuri de iniţiere, calificare, perfecţionare, specializare şi recalificare autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, în conformitate cu O.G.nr. 129/2000 , iar certificatele de absolvire şi calificare obţinute sunt însoţite de suplimente descriptive aferente şi au recunoaştere naţională şi europeană.

Profesional PN este o companie în mişcare pe piața educațională românească care în ultimii ani a evoluat continuu şi a caştigat treptat încrederea clienţilor, a partenerilor, precum şi o reputaţie excelentă în rândul publicului.

   

Oferim astăzi cele mai căutate cursuri de pe piaţa formării profesionale, toate la standarde înalte de calitate, profesionalismul lor fiind întărit şi de prezenţa lectorilor experimenţati pe care i-am ales cu grijă dintre cei mai buni, apeland chiar şi la cadre universitare ultrapragătite acolo unde s-a impus. 

Motivaţi de rezultatele fructuase, activitatea noastră creşte constant, iar feedback-ul modelează şi perfecţionează permanent structura cursurilor.


Învăţarea aplicată pe activitatea practică este prima noastră prioritate, la fel de important pentru noi fiind şi traseul pe care îl are absolventul după finalizarea cursului în relaţionarea sa cu mediul economic.

Pentru că ne extindem mereu paleta de cursuri, suntem în măsură ca la solicitarea agenţilor economici, a instituţiilor publice dar şi a persoanelor fizice, să dezvoltăm şi alte programe de formare decât cele actuale.  

Centrul de Formare Profesional PN este deschis la dezvoltarea de parteneriate şi pe alte domenii de instruire, punându-şi la dispoziţie întreaga experienţă acumulată.

MISIUNE

Misiunea companiei noastre este să faciliteze accesul sibienilor şi nu numai la dezvoltarea personală şi profesională de cea mai înaltă calitatea şi să ofere servicii ireproşabile, în continuă dezvoltare.

VIZIUNE

Vizunea noastră este să fim un pilon de sprijin al Romaniei în domeniul dezvoltării personale şi profesionale şi să contribuim la dezvoltarea ţării prin ridicarea nivelului educaţional al populaţiei. De asemenea, dorim să depasim mereu aşteptările celor mai exigenţi clienţi, a angajaţilor şi partenerilor, prin oferirea unor programe educaţionale de top care să fie accesibile unui numar cât mai mare de persoane.

VALORI

Valorile după care ne ghidăm în activitatea noastră sunt: orientare către client, integritate, incredere, flexibilitate, asumarea responsabilitatii, loialitatea şi progresul continuu.

CONTACT

Pentru detalii suplimentare vă stăm cu drag la dispoziție!
Program: luni-vineri, ora 08:00 -16:30.

0745 373606

 

Marketing / Înscriere - 0723 657568
office@profesional-pn.ro

profesional_pn@yahoo.com​