Curs (Training) Diriginte de santier - Instalatii de gaze naturale si retele de gaze naturale

Descrierea ocupatiei

Dirigintele de santier este specialistul autorizat care are obligatia de a asigura verificarea executiei corecte a lucrarilor de constructii, reprezentand beneficiarul in fata proiectantilor, executantilor, furnizorilor de materiale, etc.

STUDII/CALIFICARI

Pentru a putea deveni diriginte de santier trebuie mai intai sa fie absolvita o facultate de inginerie civila, ingineria instalatiilor sau a altor facultati, asa cum este prevazut in reglementarile autorizate.

Pentru autorizare se solicita experienta profesionala in domeniu( in functie de domeniu, de la 3 la 10 ani) si promovarea unui examen.

Centrul nostru de formare “ PROFESIONAL PN” desfasoara prin specialistii sai, training de formare si pregatire profesionala a specialistilor in instalatii care doresc sa devina diriginti de santier pentru urmatoarele module:

Ø MODUL 1- instalatii hidroedilitare (apa-canal; retele termice; instalatii tehnologice din statii de tratare si epurare a apei);

Ø MODUL 2- instalatii sanitare, termice, de ventilatii si de incendiu pentru cladiri civile si industriale;

Ø MODUL 3- instalatii de gaze naturale si GPL; instalatii de utilizare, sisteme de alimentare si sisteme de transport cu gaze naturale (pentru 3 autorizatii)

SCOPUL TRAINING-ULUI

Este acela de a impune un sistem de calitate si un nivel ridicat de pregatire in vederea sustinerii examenului de diriginte de santier

CUI SE ADRESEAZA:

-inginerilor care doresc obținerea autorizației de diriginte de șantier.

MATERIALE FURNIZATE: suport de curs

DURATA: 16 ore/modul

PERIOADA: 03-04 OCTOMBRIE 2019

Nota:

Termenul limita de depunere a dosarelor la ISC este de 27 septembrie 2019 , data serviciului postal electronic. Sesiunea de examene pentru autorizarea dirigintilor de santier are loc in perioada: 28 octombrie - 01 noiembrie 2019

LOCAȚIE

Cursul se va ţine în Sibiu, pe str. Cojocarilor nr. 2

Informatii pentru plată:

RO95RNCB0227036049810001 - BCR Sibiu (pentru firme şi persoane fizice)

RO04TREZ5765069XXX009236 - Trezoreria Sibiu (pentru Instituţii ale Statului)