Curs de Microsoft Excel

DURATĂ

20 de ore de pregătire

PREȚ

400 lei

DATĂ ÎNCEPERE CURS

La formarea grupei

NR. CURSANTI/ SERIE

10

DESCRIERA CURSULUI

Dacă vrei să înveţi Excelul folosind o metodă bazată pe studii de caz şi multă practică, atunci te afli unde trebuie. Fie că este vorba despre formule, funcţii, grafice, tabele pivot sau alte instrumente din Microsoft Excel, cursul oferit de firma noastră te poate ajuta în a-ţi termina treaba mai repede şi mai uşor.Ştiind cum se utilizează corect Excel-ul, poţi să îţi construieşti rapoartele şi alte documente mult mai rapid, mult mai bine, obţinând rezultate şi informaţii mai clare, mult mai rapid decât înainte. Pornind de la funcţiile de bază pe care le oferă Excel şi terminând cu macrourile, cursul nostru este gândit în aşa fel încât să acopere toate elementele de care ai nevoie pentru a te descurca mult mai bine, şi mai rapid în activitatea zilnică de la birou.

Ne adresăm atât angajaţilor din firme sau instituţii, cât şi tuturor acelora care doresc să înveţe cum să utilizeze programul Microsoft Excel.


CONȚINUT CURS

Modul 1 – Introducere

În acest prim modul veţi învăţa în despre shorcuturile cele mai utile din Excel, însă şi formule şi modul de apel relativ şi absolut al formulelelor şi funcţiilor. Un alt aspect prezentat vor fi opţiunile utile din excel şi paşte special.

Modul 2 - Funcţii partea 1

Funcţiile şi combinaţiile acestora reprezintă, probabil , peste 80% din puterea Excelului. O bună parte din acest curs este dedicată funcţiilor. În această primă parte veţi studia functile de bază

Modulul 3 - baze de date

De-a lungul acestui modul veţi învăţa noţiunile şi intrumentele necesare gestionarii unui volum mare de date, precum subtotaluri, filtrări, sortari sau filtru avansat. Un alt element esenţial al acestui capitol este dat de modul de utilizare al tabelelor pivot

Modul 4 - funcţii partea 2

În cadrul acestui modul vom detalia noţiuni avasate de utilizare a funcţiilor precum definirea de nume pentru arii de celule şi cum se utilizează funcţii mai avansate precum DSUM, MATCH, OFFSET.

Modul 5 - grafice în Excel

Graficele sunt un intrument excelent pentru sintetizarea informaţiilor. În cadrul modulului de faţă vom învăţa despre cum se construiesc graficele, care sunt opţiunile disponibile pentru un grafic

Modulul 6 - formatări

Vor fi detaliate modul în care pot fi formatate datele în Excel însă şi modul în care poţi construi worksheeturi, folosind stiluri, astfel încât să poţi poţi schimba întrega formatare a tabelelor şi elementelor unui worksheet din câteva clickuri. Un alt element important îl constituie formatarea condiţională.

Modul 7 - securitate şi validări

Excelul permite setarea modului de securitate atât la nivel de workbook cât şi la nivel de celulă. Modulul exemplifica modul în care vă puteţi construi worksheeturi în care să hotărâţi în ce celule se pot insera date şi care sunt condiţiile care trebuie respectate de acele date.