Curs de comunicare, public speaking și dezvoltare personală

Dacă dorești să evoluezi în viața personală și cea profesională este important să investești continuu în tine.

Fie că ai un loc de muncă, fie că ești în căutarea unuia, îți venim în ajutor pentru ca TU să fii pregătit pentru a descoperi și a crea cele mai bune oportunități pentru tine. Într-o conversație, în prezentarea unui proiect, în munca directă cu publicul în vânzări, într-un discurs, cuvintele folosite contează. Dar NU DOAR cuvintele. Ci mai ales vorbele bine rostite! La cursurile noastre, te ajutăm să îți însușești și o conduită de succes care presupune rostirea corectă a cuvintelor, ritmul potrivit în funcție de context, intonația, modulația vocii, tehnica de frazare potrivită. Toate aceste abilități te vor ajuta să obții impactul scontat de la cei cărora te adresezi. Vei deveni o persoană convingătoare, cu autoritate și respectată, pregătită să facă față unui interviu de angajare, unui simplu dialog sau unui discurs în fața publicului, în functie de interesul personal și aria ta profesională.

De ce să urmezi aceste cursuri?


 • Pentru a deveni o persoană convingătoare, seducătoare, sigură pe tine;
 • Pentru a-ți îmbunătăți calitățile personale și pentru a dobândi noi abilități de vorbit în public;
 • Pentru a te face înțeles de fiecare dată dar și pentru a învăța cum să conduci un dialog, în favoarea ta;
 • Pentru a fi mereu “vorbele la tine” pentru succes personal și mai ales profesional;
 • Pentru a scăpa de timiditate, de emoțiile de a vorbi în public, de a trata “tracul”;
 • Pentru a descoperi elemente importante din „arta comunicării” dobândind astfel abilități de a știi cum să transmiți ceea ce vrei și să nu mai creezi neînțelegeri, în dafavoarea ta și a celorlalți.

CURSURI AFTER-WORK

pentru grupe de cursanți sau personalizate per persoană

Ți-ai dorit să continui dezvoltarea ta personală și profesională care să conducă spre mai multă vizibilitate, spre succes sau sentimentul de împlinire personală?

Potrivit ofertei noastre, îți găsim o ocupație serioasă, de două ori pe săptămână, două ore, în care tu alegi să îți faci loc ȚIE în agenda zilei. Pentru că vrei să fii o prioritate pentru tine, alegi să îți dezvolți abilitățile de a te prezenta în public (de la vorbit – la imagine personală).

Și toate aceste aspecte vor fi în măsură să te prezinte celorlalți în altă lumină.

CURSURI PERSONALIZATE

pentru societăți comerciale / instituții / organizații

Pentru societăți comerciale, instituții publice, ONG-uri

Dacă ești managerul unei societăți, instituții sau ONG și dorești să îmbunătățești comunicarea internă organizațională, dorești ca mesajele pe verticală (de la manager și echipa managerială să ajungă cu acuratețe la angajați și parteneri) sau comunicarea pe orizontală (între angajații firmei) să fie una armonioasă și eficientă... atunci putem genera pentru tine și societatea ta, un PROGRAM PERSONALIZAT care să răspundă strict nevoilor identificate.

Costuri generate în funcție de particularitățile convenite de comun acord.

Pentru oameni politici, candidați, viitori primari

În această perioadă constatăm că oamenii implicați în viața politică sau în administrația publică locală, județeană/regională - au mare nevoie de strategii de comunicare coerente și clare pentru ca mesajele lor să fie corect percepute în spațiul public, pentru ca ceea ce comunică să aducă un plus pentru imaginea de ansamblu al persoanei politice, primar, consilier etc. Dar, mai ales, pentru ca mesajele pentru public să fie CLARE, CORECTE și ÎNȚELESE de către receptori.

Costuri generate în funcție de particularitățile convenite de comun acord.

STRUCTURA CURSURILOR

Săptămâna 1 - Imaginea personală

Săptămâna 2 - Construirea mesajelor, a discursurilor

Săptămâna 3 - Gestionarea emoțiilor, prezentarea informațiilor, cucerirea auditoriului

Săptămâna 4 - Evaluarea noțiunilor și proba practică

CUI SE ADRESEAZĂ ACESTE CURSURI?

Aceste cursuri se adresează tuturor acelora care doresc să evolueze în viața personală și profesională, dar și societăților comerciale, instituțiilor și organizațiilor care doresc să aibă în rândurile lor persoane bine pregătite, care știu CE și CUM să transmită ca mesaj, care știu CUM să se prezinte și să reprezinte cel mai bine interesele personale sau ale unui grup/organizații.

 • Tuturor persoanelor din orice domeniu, care doresc să își dezvolte abilitățile de vorbit în public eficient;
 • Persoanelor angajate sau care doresc un job în vânzări, marketing și PR care au nevoie de sfaturi și aplicări practice;
 • Antreprenorilor din societăți comerciale pentru ei sau pentru angajații lor, persoanelor din instituții publice, organizații neguvernamentale sau alte tipuri de organizații;
 • Persoanelor din categoria profesiilor liberale (avocați, medici, traineri, consultanți din orice domeniu);
 • Celor care activează în mediul politic sau care își doresc o carieră politică;

Trăim într-o societate în care COMUNICAREA corectă între oameni și instituții, poate conduce către succes și prosperitate. Tot așa, o comunicare defectuoasă, neprofesionistă poate conduce la eșec personal, profesional sau al unor politici publice, afaceri ale unor instituții sau proiectele unor organizații. Una dintre cheile potrivite constă și în DIFERENȚA utilizării vorbelor în spațiul public. Ceilalți sunt influențați de vorbe exprimate corect, cu intonația adecvată, bine frazate, însoțite de o mimică, o ținută vestimentară și o atitudine potrivite contextului respectiv.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

 • Pentru că am învățat CUM să comunicăm.
 • Pentru că știm multe trucuri pe care să le utilizezi când vorbești despre tine sau despre proiectele tale și/sau ale firmei/instituției/organizației pe care o reprezinți.
 • Pentru că VREM să te ajutăm și pe tine să comunici mai bine, să te dezvolți, să ai succes!
 • Noi am înțeles că putem avea cu toții succes, dacă descoperim, antrenăm și adăugăm la fiecare dintre noi acele abilități utile și necesare pentru a comunica eficient, pentru a știi ce dorim pentru noi, ce putem oferi și ce ne dorim de la ceilalți.
 • ORGANIZAM UN WORKSHOP GRATUIT 
 • Joi 27 August 2020 - ora 16:30 - 18:30;

  Vineri, 28 August 2020 - ora 16:30 - 18:30 


  Dacă numărul celor înscriși va fi mai mare de 15 pentru fiecare eveniment, procesăm înscrierile în ordinea înscrierii și avem în vedere organizarea unui alt eveniment

  https://forms.gle/yCnmtYMyYjuBu6qH6

CU CINE LUCREZI?

Facilitatorul cu care lucrați efectiv la aceste cursuri este Cosmin Chelcea, licențiat în jurnalism, consilier pentru dezvoltare personală (acreditat ANC), profesor documentarist, lucrător de tineret (acreditat ANC).

Cosmin Chelcea are o experiență de peste 26 de ani în mass-media scrisă și audio-vizuală (autor de articole și realizator-producător-prezentator emisiuni la radio și televiziune) dar și în prezentarea și organizarea de evenimente artistice (spectacole, festivaluri, concursuri, lansări și inaugurări societăți comerciale) și educaționale (fondator și coordonator al unor programe și proiecte educaționale pentru elevi, cadre didactice și părinți). Este autor de cărți (“Trănd cu inima deschisă”, “Virtual” – în curs de apariție ) și susține worskshop-uri de dezvoltare personală.

Site: ​

https://cosminchelcea.ro/
Cosmin Chelcea

CONTACT

Pentru detalii suplimentare vă stăm cu drag la dispoziție!
Program: luni-vineri, ora 08:00- 16:30

0720 229 998

0745 373 606
office@profesional-pn.ro

profesional_pn@yahoo.com​